fbpx
  0767 746 736 Str. Victoriei, Nr. 186, Targu Jiu
Echipament inovator

Epilare profesională
cu laser la superlativ

Epilare profesională cu laser

Proiectul Perfect Skin by Alina Toma își dorește să impună cele mai înalte standarde în domeniul de epilare laser în Gorj.

Astfel, am ales pentru salonul nostru aparatura Caledias, concepută exclusiv dupa cerințele si modul de lucru al celor de la Perfection Beauty Club și adaptată de către medicii rețelei.

Laser Dioda cu 3 lungimi de undă

Experimentează epilarea definitivă cu laserul Premium Caledias Platinum Edition. Tehnologia Caledias aduce epilarea cu laser la un alt nivel, dispunând de trei puteri diferite în același aplicator.

Epilarea definitivă cu laserul cu diode și 3 lungimi de undă înregistrează cel mai mare procent de eliminare a părului nedorit.

Optează și tu pentru o experiență confortabilă, fără durere, ce îți va oferi pielea fină pe care ți-o dorești pentru o perioadă îndelungată.

Nu există fire de păr care să se topească, așadar nu sunt eliminate substanțe toxice (până acum s-au descoperit 13 substanțe dăunătoare organismului în fumul produs de părul ars).

Modul de lucru multipuls încălzește treptat bulbul de păr, acesta ajungând la maximum 70°C, o temperatură suficient de ridicată pentru a distruge definitiv bulbul, dar insuficientă pentru a elimina substanțe toxice.

Protocoalele de lucru sunt adaptate populației din țara noastră, melanina reacționând diferit în funcție de cât timp este expusă la soare, iar epilarea se bazează pe interacțiunea luminii laser cu acest pigment.

Protocol de lucru

Cum lucrăm cu Laserul Premium Caledias Platinum Edition

Sistemul de răcire performant și contactul permanent cu gelul conductor împiedică pielea să ajungă la o temperatură dăunătoare.

Tehnologii eficiente

Ce rezultate are laserul Caledias

Studiile medicale au demonstrat că cele mai eficiente lungimi de undă sunt 808nm, 755nm și 1064nm, iar combinarea lor într-un singur aplicator devine cea mai eficientă metodă pentru a scăpa definitiv de părul nedorit.

Laserele Caledias sunt lasere de ultimă generație, care nu produc arsuri sau alte efecte secundare. Ședințele sunt personalizate pe nevoia fiecărui pacient, după caracteristici anatomo-fiziologice.

După prima ședință, aproximativ 90% dintre cliente experimentează o rărire a părului cu 50-60%, în timp ce foliculita începe să dispară.

Rezultatele sunt durabile și stabile atunci când sunt făcute ședințe de întreținere și când nu apar dereglări hormonale (durabil se referă la o perioadă mai mare de 10 ani).

Rezultatele pot fi diferite în funcție de caracteristicile personale. Nu se poate acorda garanție, deoarece rezultatele depind în foarte mare măsură de aceste caracteristici.

Aparatul Caledias ReShape

Pentru un corp de invidiat, Caledias ReShape combină 4 tehnologii într-un singur aplicator, pentru eficiență maximă.

Tratamentele sunt confortabile, resimțindu-se ca un masaj cald pentru majoritatea celor care apelează la aceste proceduri.

© Perfect Skin - Epilare Laser 2024. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de GuruMedia.ro