fbpx
  0767 746 736 Str. Victoriei, Nr. 186, Targu Jiu

Adevărul despre epilarea definitivă cu laser – Mituri și așteptări

Sfaturi pentru o piele sănătoasă – Înainte și după epilare laser

Adevărul despre epilarea definitivă cu laser – Mituri și așteptări

Adevărul despre epilarea definitivă cu laser – Mituri și așteptări

Epilarea cu laser devine un procedeu tot mai popular printre reprezentantele sexului frumos și nu numai. Dar oare de câte ori nu ai auzit informații trunchiate sau chiar neadevărate despre acest tratament de înfrumusețare?

Care este adevărul despre epilarea definitivă cu laser

Fiind o soluție extrem de eficientă în îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față, epilarea definitivă pare să se regăsească pe ambele liste de pro și contra ale unor tehnicieni în domeniul beauty.

Însă studiile sunt importante și specializările constante joacă un rol de bază în alegerea soluției potrivite pentru clientele care apelează la epilarea cu laser.

Tocmai de aceea, îți recomandăm să alegi cu grijă tehnicianul în epilare laser cu care vei porni pe acest drum. Frumusețea și sănătatea pielii tale depind de asta.

Cât de sigură este procedura de epilare laser?

Ceea ce trebuie să știi, în primul rând, este că epilarea laser nu provoacă leziuni cancerigene ale pielii. Ar fi imposibil, ținând cont de faptul că acest proces de epilare acționează punctual pe rădăcina firului de păr, și nu pe țesutul din jur.

Totodată, efectele adverse nu există atât timp cât urmezi toți pașii necesari înainte și după ședință, și epilarea cu laser realizată ca la carte nu doare. Cel mult vei simți un mic disconfort în timpul epilării sau ușoare furnicături.

Epilarea cu laser poate fi efectuată în orice anotimp?

Cu laserele de ultimă generație, vara nu mai este o problemă. Capătul performant al epilatoarelor cu laser Dioda sunt adaptate pentru fiecare fototip, și epilarea se poate realiza cu succes chiar și în toiul verii, fără ca pielea să fie afectată după (însă este necesar să folosești protecție solară atunci când te expui).

Pot opta pentru aceste tratamente persoanele cu orice tip de piele, însă este bine de știut că eficiența este cu atât mai ridicată cu cât contrastul dintre culoarea pielii și cea a părului este mai mare. Totodată, puful nu poate fi epilat cu laser.

Epilare definitiva laser Dioda Gorj

Ce rezultate voi avea după epilarea cu laser?

Odată ce ai început ședințele de epilare laser, trebuie să știi la ce să te aștepți. Rezultatele vor fi diferite în funcție de tipologia fiecărei persoane, la fel și numărul de ședințe necesare pentru a scăpa de părul nedorit. În general, în 8-10 ședințe poți spune că prima fază a procedurii s-a încheiat și tu ai plecat de la salon cu o piele fină așa cum îți doreai.

Sunt necesare, însă, 1-2 ședințe de întreținere pe an după acest prim pas, pentru ca pielea ta să rămână la fel de fină.

Da, rezultatele se văd încă de la prima ședință, însă epilarea definitivă nu este chiar definitivă. Cel mai corect ar fi să se numească epilare progresivă cu laser, procesul fiind unul cu adevărat progresiv.

Epilarea cu laser costă o avere?

Dacă alegi să investești în tine, lista de prețuri pentru epilare laser va părea în primă instanță mai piperată decât erai obișnuită să plătești pentru celelalte metode convenționale de îndepărtare a părului.

Ceea ce îți recomandăm să faci este să faci un calcul simplu pe termen lung. Vei realiza că, adunate, toate ședințele de epilare cu lama, ceara sau pasta de zahăr au fost mai costisitoare decât investiția într-o soluție cu rezultate de durată. Epilarea cu laser este cu siguranță mai rentabilă decât orice altceva!

Așadar, înainte de a lua decizia finală, gestionează-ți așteptările și adună informații corecte din surse sigure.

Trăim într-o societate unde mitul și adevărurile incomplete pot fi găsite în toate mediile, online și offline. Când sănătatea pielii tale depinde de asta, încearcă să ajungi la o concluzie bine documentată.

Noi îți stăm la dispoziție cu o consultație gratuită pentru epilare cu laser în Târgu Jiu și în împrejurimi, pentru ca împreună să alegem soluția ideală pentru nevoile tale.

© Perfect Skin - Epilare Laser 2024. Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de GuruMedia.ro